Pasta med blåmuggost og skinke

4 porsjoner

1 ss Smør
2 stk. Rød løk
100g Westfalerskinke eller annen spekeskinke
100g Soltørkede tomater
¼ Chili, tørket
1 ½ dl Kyllingkraft (buljong + vann)
1 dl Kremfløte
350g Pasta
100g Norzola eller Normanna
Friske eller tørkede utrter

Smelt smøret i en panne, skjær den røde løken i tynne skiver og fres den.
Skjær skinken i strimler og stek den litt så den blir sprø, ha i tomater og chili.
Hell over kyllingkraften og la alt koke til kraften er kokt nesten inn.
Ha i fløten og osten som er skåret i biter.
Rør godt om og la alt koke opp igjen.
Kok pastaen, sil av vannet.
Bland sausen med pastaen.
Dryss hakkede urter over.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *