Pasta med kamskjell og sjøkreps

2 pers.
400 g pasta
2 eggeplommer
150g smør, i biter
1 ts karri
4 sjøkrepshaler
4 kamskjell
1 gulrot
6 aspargestopper
1 ss hakket persille
Smør og olje til steking

Kok pastaen, sil av og bland inn en ts.smør.  Pisk eggeplommene sammen i en kjele(eller bolle som tåler kokende vann)
Hold kjelen over en annen kjele med kokende vann (uten at den berører vannet)  Fjern kjelen i det øyeblikket eggeplommen begynner å tykne.  Pisk inn smøret og ha i karri.

Stek sjøkreps og kamskjell i ca.1 minutt i smør og olje på høy varme.

Kok Asparges i ett minutt.

Lag lange skrell av gulroten med en potetskreller og bland inn in pastaen.  Server pasta med sjøkreps, kamskjell, asparges og karrisaus, ha over litt persille.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *