Denne indiske rettet er både lett og rask og lage, det eneste som tar tid her er marineringstiden på minst en time, men den kan gjerne være lengre så om man lager det til på formiddagen kan det ligge til kvelden om man så ønsker noe raskt.
4 porsjoner
Tilberedningstid ca 10 minutter
750 gram svinefilet
2 ss korianderfrø, grovstøtte
1 ts nykvernet svart pepper
1 ss paprikapulver
4 ss olje
salt
Korianderblader og sitronbåter til servering
Del fileten på langs, skjær den i biter. Bland koriander, pepper, paprikapulver og 1/2 ts salt. Gni kjøttet med krydderblandingen og la kjøttet marinere i minst 1 time.
Varm oljen i en stor stekepanne. Legg i kjøttet og brun det raskt på alle sider. Demp varmen og la kjøttet trekke på svak varme i 5 minutter til det så vidt er gjennomstekt. Snu det ofte under etterstekingen.
Legg opp kjøttet på et fat og garner med friske, hakkede korianderblader og sitronbåter. Server med indisk brøk og salat.
Det er også godt med Raita og spinat med tomater til.