Gary Vaynerchuk Keynote fra Online Marketing Rockstars 2015

Gary VaynerchukDet er ikke tvil hos meg om at Gary Vaynerchuk som startet WineLibrary.com, den andre online vinbutikken i USA er verdt å følge med på. Siden da har Gary Vaynerchuk fulgt trender og utvikling tett – og påvirket mange av dem. Han var tidlig på Twitter som @garyvee og er fokusert på det å vinne oppmerksomheten til forbrukere og ikke kaste bort tiden til brukere!

Gary Vaynerchuk demonstrerer gang på gang at han ser trendene og investerer tidlig i tjenester på nettet. Han har for lengst investert i Snapchat (du finner han som Garyvee, meg finner du som aleksander.dye) og han har investert i Meerkat nå i de siste og dette er noe han tror på og gir «alle» en mulighet til å gjøre live streaming av video. Her er det en mulighet til å skape noe om du er tidelig og ønsker å gi noe! Forsøk og du blir kanskje overrasket over hvor stort dette allerede er.

Hør Gary Vaynerchuk sin Keynote fra Online Marketing Rockstars 2015 og bruk 36 minutter på å oppsummere hva som skjer på nettet i dag og si hva du syntes! Enjoy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.