Saus til 2 kyllingfileter: 75g smør 1 ss Karri 1 dl honning 3 ss Sennep 1 ss Dijon sennep
Sausen kokes opp og helles over fileter av rå kylling i en langpanne
Inn i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter
Server med ris til
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Comment
Name*
Email*
Website
Save my name, email, and site URL in my browser for next time I post a comment.
Varsle meg om senere kommentarer via e-post.
Varsle meg om nye innlegg via e-post.
Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.
Epost-adresse
Abonner
And Bær Dessert Festival Fisk Foredrag Forrett Foto Fugl google Indisk Informasjon jul julekaker Kake Kjøtt Krydder Kundeservice Kylling Mat Middag Nordic Light Oppskrifter Pakkliste Pasta Prisutdeling Salat Saus SEM SEO Sjømat SoMe Sosiale medier Spekemat Suppe Svin Teknisk Tilbehør Tur Utstilling Vernissage Vin Vintips Web Årganger
WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.