Oppskrifter er forbedret

Da er jeg ferdig for nå med å jobbe med oppskriftene som ligger her på side. Det er fortsatt mangel på bilder, men det skal jeg bli flinkere til å legge inn fremover.

Jeg har jeg samlet noen oppskrifter som jeg syntes er gode og spennende å prøve. Det kan være noe her som du ikke vil syntes noe om, men jeg håper du finner noen retter som passer din gane.

Tips meg gjerne om du har en oppskrift du ønsker å dele med andre så kan jeg legge dem ut her.

Jeg mener det viktigste når det gjelder mat er at den skal nytes – helst i godt selskap og med en passende vin til. Noen av oppskriftene kan være på mat som ikke nødvendigvis er sunn, men god mat har ofte mye kalorier! Jeg skal etterhvert skrive litt om vin, men det tar nok litt tid. Dersom du kjenner til en god side om vin så send meg en e-post så kan jeg linke til den inntil videre.

Dersom du liker å lage mat har du her noen gode oppskrifter som du kan glede deg selv og andre med. Ta gjerne et glass vin til matlagingen så blir det kanskje litt i maten også!
Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.