Papaya med spekeskinke og rekesalat

Her har vi en forret eller dessert som er frisk og god, passer best som forret, men kan kanskje også brukes som en litt spesiell dessert om man har tema sjømat for en hel middag.

1 papaya
4 tynne skiver spekeskinke
150 g rensede reker
1-2 ts fransk sennep
2 ss sitronsaft
1 ss olje
Karse
Finklippet gressløk

Skrell papaya, del den på langs og skrap ut frøene.. Skjær papaya og skinken i terninger og bland dette sammen med rekene. Bland sitron, olje, sennep og gressløk og vend terningene i denne dressingen. Anrett blandingen som en liten pyramide i midten av tallerkenen. Pynt med karse på toppen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.