Pasta med sjømat

En enkel og rask rett som virkelig har mye god smak av sjø! Dette er en middag eller kveldskoserett som har sin rett på hytta som hjemme en fredag eller lørdagskveld.

4 porsjoner

1 båt hvitløk
1-2 milde chilli – rød el.grønn
Finhakkes og surres i olje

Ha i:
1 rød + 1 grønn paprika – finhakket
Asparges evt. sukkererter
La surre med en liten stund.

Ha over 1/3 l fløte
2 barneskjeer sennep (jeg bruker fransk Dijon)
1 lite beger yoghurt naturell
Ha i småkuttet soltørket tomat – ca.1 kopp.
1 beger crème fraiche

Sausen skal ikke være for tynn, den småputre og du sper og smaker til
Evt. litt blandet krydder.

Serveres med fersk pasta – Ravioli m/ ost.

Pastaen legges på fat, pyntes m/pillede reker evt. krepsehaler, røkelaks eller annet snadder.

Topp med sausen og friske urter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.