En enkel og rask rett som virkelig har mye god smak av sjø! Dette er en middag eller kveldskoserett som har sin rett på hytta som hjemme en fredag eller lørdagskveld.
4 porsjoner
1 båt hvitløk
1-2 milde chilli – rød el.grønn
Finhakkes og surres i olje
Ha i:
1 rød + 1 grønn paprika – finhakket
Asparges evt. sukkererter
La surre med en liten stund.
Ha over 1/3 l fløte
2 barneskjeer sennep (jeg bruker fransk Dijon)
1 lite beger yoghurt naturell
Ha i småkuttet soltørket tomat – ca.1 kopp.
1 beger crème fraiche
Sausen skal ikke være for tynn, den småputre og du sper og smaker til
Evt. litt blandet krydder.
Serveres med fersk pasta – Ravioli m/ ost.
Pastaen legges på fat, pyntes m/pillede reker evt. krepsehaler, røkelaks eller annet snadder.
Topp med sausen og friske urter.