Snapchat har blitt mer spennende i det siste

Scan og legg meg til på Snapchat

Scan og legg meg til på Snapchat

Jeg har lenge vært registrert, som mange andre, på Snapchat. Det var ikke før Thomas Moen startet å legge ut noen spennende tips på Snapchat jeg fikk øynene opp for dette skikkelig. Det geniale Thomas gjør er i mine øyne at han deler generøst av seg med tips, men han setter sammen flere snaps til en lengre greie og på den måten får han gitt neon gode tips hver morgen mandag til fredag på 1-1,5 minutter! Det er helt gull og dere bør følge han som tornsuits om du er interessert i å se hvordan dette kan brukes i praksis.

Jeg ser på Snapchat som en glimrende kanal der man får fokus fra den som ser deg da du er to måter å sende snaps på. Den ene er direkte meldinger som da er synlig så lenge man holder fokus og om man kutter i en periode går sekundene…. de får du ikke tilbake! Den andre måten er den som Thomas Moen bruker med sine daglige tips. Han legger dette på sin «storyline» der man kan se den om og om igjen…. så lenge det er samme dag han har lagt det ut. Skal man få med seg alle tipsene må man med andre ord følge med hver dag! Dette er jo en helt unik posisjon å være i at innholdet «blir borte» etter en kort tid så man må være med, fokusere på innholdet der og da! Dette er veldig annerledes enn de fleste andre medier (unntaket er jo f.eks. Meerkat som jeg kan skrive mer om en annen dag)

Scan bildet mitt om du vil legge meg til eller søk meg opp som aleksander.dye som du ser på ikonet. Lurer du på hvor du finner dette selv? Det gjør du om du trykker på «spøkelset» mitt på skjermen og denne kan du vise andre som da kan scanne bildet for å legge deg til.

Send meg en snap da vel så ser vi hvordan dette utvikler seg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.