Trodde du det holdt å være tilgjengelig?

Valgets kvaler, hvordan skille seg ut?

Valgets kvaler, hvordan skille seg ut?

Antall TV-kanaler tilgjengelig for amerikanere har steget jevnt de siste årene, men fortsatt ser de kun i snitt på 17-18 kanaler av ca.189 å velge i. Dette viser at det er ikke nok å være tilstede, man må være best og ha en tydelig stemme. For selv om vi er en del av valget til norske arbeidstakere må vi også være den man tanker på at kan dekke nettopp dette kompetansebehovet som til en hver tid dukker opp.

Det viser seg at Android fortsatt ligger i forkant av antall enheter, men iOS leder kampen om kronene der de står for en vesentlig høyere andel kroner enn antall enheter. Dette viser også at det helt klart er viktig å være et valg, ikke bare å være tilgjengelig!

cover på boken Jab, Jab, Jab Right Hook

Jab, Jab, Jab Right Hook er en bok verdt å lese

Vi er da tilbake til at vi må være et førstevalg for vår målgruppe. Det er ikke nok å være en av mange, men for å bli den målgruppen henvender seg til når de skal kjøpe må det leveres mye nyttig informasjon før salget. Dette har Gary Vaynerchunk skrevet mye om i Jab, Jab, Jab Right Hook der hver Jab er noe han gir og etter mange jabs kommer en right hook som er et innsalg…. som i en boksekamp, mange jabs før man forsøker å lade et slag (salg) som treffer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.