Workshop i aktfoto med Knut Hoftun Knutsen

Bildet ble til på en workshop med Knut Hoftun Knutsen, søndag 4. mars 2012

Linjer i lys og mørke

Jeg har lenge ønsket å få med meg en workshop med Knut Hoftun Knutsen. Faktisk helt siden jeg var på åpningen hans i Fotografiens hus i 2008 med utstillingen KROPP har jeg ventet på at det skulle passe.

Det var en utrolig spennende workshop der vi hadde en virkelig flott og dyktig modell som hadde jobbet mye sammen med Knut og det kunne man merke. Det er ikke tvil om at det er mye lettere å jobbe med noen som kan sine saker enn en som må dirigeres hele tiden. På denne workshoppen gikk det hele veldig smidig og selv om det var Knut som demonstrerte og viste oss sin arbeidsmetode klarte da jeg også å lage noen bilder som jeg ble fornøyd med. Flere av bildene vises her, men det er også interessant å se bilder som ikke virker – det er også mye å lære av å feile.

Det er en del tips jeg fikk med meg som kan være nyttig å ha med seg som jeg kommer tilbake til i et senere innlegg.

Under er noen bilder fra workshoppen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.